Kluswijs Nieuwkoop start met verkoop van smart home artikelen

kluswijs entree

Alle lampen in huis aanzetten via je smartphone? Het kan mogelijkheid worden met de smart home producten die Kluswijs Nieuwkoop sindskort aanbiedt in haar winkel. De Nieuwkoopse bouwmarkt heeft namelijk vanaf nu Calex Smart Home artikelen opgenomen in haar assortiment.

Calex is een bekend lichtenmerk wat zich sinds enige tijd ook richt op smart home mogelijkheden, waaronder slimme verlichting. Onder de noemer Calex Smart Home heeft het lampenmerk meerkleurige en witte lampen op de markt gebracht. Daarnaast zijn er ook decoratieve lampen in diverse vormen en coatings te vinden in de schappen.

ZIE OOK

Vacature: Meewerkstage bij lokale nieuwswebsite De Nieuwkoper

Na een goede installatie zijn de lampen vervolgens te bedienen met een smartphone of tablet via een app. Wees niet bang als je denkt dat het allemaal hocus-pocus is: Kluswijs Nieuwkoop laat weten dat haar medewerkers klaar staan om uitleg te geven. “Wilt u meer informatie over Calex Smart Home, onze medewerkers staan graag voor u klaar met een vrijblijvend advies”, aldus de bouwmarkt op het industrieterrein.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?