Sleeën en schaatsen kopen én slijpen in Nieuwkoop: dit is mogelijk

slee schaatsen kopen nieuwkoop

De winter komt eraan. Als we de weersverwachting voor de komende dagen mogen geloven, kan er zelfs tientallen centimeters sneeuw vallen en zal het flink gaan vriezen. Dat betekent wellicht schaats- en sleeplezier. De Nieuwkoper zet op een rij waar je allemaal terecht kunt voor sneeuwpretartikelen.

Mist er een optie? Tip de redactie, zodat we het artikel kunnen aanvullen.

Kluswijs

Bij Kluswijs Nieuwkoop kun je terecht voor allerlei winterartikelen. “Winterweer op komst! Wij hebben alles in huis van sleetjes tot strooizout!” klinkt de bouwmarkt op het industrieterrein enthousiast. Op de foto op Facebook is te zien dat de bouwmarkt een houten slee, een plastic slee, een sleematje en sneeuwschuivers verkoopt. Ook zijn er emmers met strooizout te zien. Je kunt je bestelling mailen naar info@kluswijsnieuwkoop.nl. 

Intratuin

Intratuin heeft een speciale afhaalservice gelanceerd. Er is keuze uit veel verschillende sleeën bij het Ter Aarse tuincentrum. Van een houten slee tot en met een glijschotel. Ook kun je ijshockeyspullen kopen, sneeuwschuivers en ijskrabber handschoenen. Bekijk de hele lijst met artikelen bij het bericht op Facebook. De artikelen kunnen besteld worden via 0172-406000 of door te mailen naar info@teraar.intratuin.nl. Vier uur later kun je de bestelling ophalen van maandag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Jan van der Hoorn Schaatssport

Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar heeft haar webshop ook vol staan met vele soorten schaatsen van allerhande merken. De winkel is dicht, maar de werkplaats is geopend. Op haar Facebookpagina schrijft de specialist: “Ons vakkundige team staat klaar om jouw schaatsen te prepareren. Zo kom jij goed beslagen ten ijs.”

Watersport Rijnbeek

Ook Watersport Rijnbeek aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop verkoopt en slijpt schaatsen. Bij interesse kun je een bericht sturen naar Danique Slof via haar Facebookpagina.

RHSport

Bij sportwinkel RHSport in Bodegraven – van Nieuwkoopse ondernemer Roy Heuzen – kun je terecht voor schaatsen. Het gaat om zogeheten combi-noren van het merk Zandstra. RHSport laat aan De Nieuwkoper weten dat er sprake is van een beperkte voorraad, wees er dus snel bij. Bestellingen kunnen doorgegeven worden door te bellen of een WhatsApp berichtje te sturen naar 06-52598934. De schaatsen worden in de omgeving thuisbezorgd.

Dit artikel bevat geen advertenties; bovenstaande selectie is door onze redactie samengesteld. Mist er een verkooppunt met interessante winterpretartikelen? Stuur ons dan een berichtje.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?