Smakelijk aarbeienpakket voor Zonnebloem prijswinnaars fotopuzzel

prijswinnaars de zonnebloem

Twee blij verraste Zonnebloemgasten, die als winnaar uit de bus kwamen. © Zonnebloem Nieuwveen

Drie Zonnebloemgasten hebben onlangs een smakelijk aarbeienpakket ontvangen. Het pakket – gevuld met een cake, aardbeien, jam en slagroom – ontvingen zij naar aanleiding van het winnen van een fotopuzzel. De puzzel leverde veel inzendingen op: uit een flinke stapel ingevulde puzzel kwamen zij als winnaars uit de bus.

Afgelopen zaterdag namen de prijswinnaars het pakket, blij verrast, in ontvangst. Eén van de gelukkigen reageert: “Heel erg bedankt, ik word hier heel erg blij van!” was de reactie van één van de gelukkigen”. Leuk om te horen, aldus de Zonnebloem Nieuwveen: 
“Zo’n reactie maakt van het uitdelen ook een feestje!”.

Eind mei werd de fotopuzzel – samen met een bakje aardbeien  – thuisbezorgd bij alle Zonnebloemgasten. Die hadden twee weken de tijd om de puzzel op te lossen, waarna ze opgehaald worden door de vrijwilligers. De fotopuzzel zorgde niet alleen voor wat afleiding in de coronatijd: ook was er op deze manier sprake van twee extra contactmomentjes.

ZIE OOK

Politiek Nieuwkoop feliciteert gedecoreerden met onderscheiding

De Zonnebloem spreekt over een ‘alternatieve actie’ in deze roerige periode, waarin veel gebruikelijke activiteiten niet door kunnen gaan vanwege de dreiging van het coronavirus.  De Zonnebloem laat aan De Nieuwkoper weten het weer fijn te vinden dat daar nu wat meer versoepelingen in komen: “Inmiddels is het weer mogelijk om op huisbezoek te gaan en met een gast op stap te gaan. Uiteraard met inachtneming van de noodzakelijke maatregelen. Heel fijn dat dit weer kan!”.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?