Sint en zijn pieten verblijden Ter Aar met bezoek

Sinterklaas en zijn vele pieten hebben vanmiddag voet aan wal gezet In Ter Aar. Heel veel kinderen en hun ouders stonden hem op te wachten.

De Goedheiligman kwam vanuit Alphen aan den Rijn met Pakjesboot 1 over het Aarkanaal naar Ter Aar gevaren. Muziekvereniging Dice Musica’83 zorgde vanaf het dakterras van het IKC-gebouw voor een vrolijke noot. Na naar iedereen gezwaaid te hebben, stapte Sinterklaas van de boot en liep voor de kinderen uit naar een auto die klaarstond om hem op een rondrit door het dorp te rijden. De muzikanten van Dice Musica liepen voor hem uit, zodat iedereen in Ter Aar even naar Sinterklaas kon zwaaien. 

Niet veel later kwam hij terug bij IKC De Vaart waar tussen de fietsenrekken een prachtige troon voor hem was neergezet. De kinderen mochten hem allemaal een boks geven en met hem op de foto. Ook kregen alle kinderen een cadeautje.

Foto’s

Wil je de foto’s hieronder groter bekijken, klik er dan op.

Hulpsint- en piet ©Anouk Hendriks

 

Muziekvereniging Dice Musica’83 is klaar voor haar optreden. ©Anouk Hendriks
Op schoot bij de echte Sint. ©Anouk Hendriks
En natuurlijk ook op de foto met Piet. ©Arlette van Harten
Dice Musica’83 speelt vanaf het dakterras van IKC De Vaart.
Daar is de Pakjesboot!
Lekkers voor groot en klein van Piet.
Terugkomst na de rondrit door Ter Aar.
Jouw foto’s

Heb jij ook foto’s gemaakt bij de Sintintocht van Ter Aar (of intochten in andere dorpen van gemeente Nieuwkoop), mail deze naar redactie@nieuwkoper.nl.