De meeste leden zijn terug van vakantie en vonden het fijn om weer met z’n allen te dansen en met elkaar te praten. Naast het dansen, is het sociale element bij De Sandboots heel belangrijk.

In de grote zaal van Partycentrum Parola in Langeraar kun je op de donderdag vanaf 19.30 uur voor een gezellige avond terecht. Er wordt dan op nummers gedanst zoals Calm after the storm, Smokey Places, Coastin, Flying Scotsman en Uno Mas. Ook is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen. Daar wordt vaakgebruik van gemaakt. Het is voor de Sandbootsleden een perfecte manier om gezellig samen met de anderen te bewegen op leuke muziek.

De drijvende krachten achter deze country linedance club zijn Annie en Koos van den Heuvel. Koos doet de muziek en kondigt de nummers aan en danst geregeld mee. Annie maakt het clubblad en leert de leden elke maand een nieuwe dans.

Als het je leuk lijkt, ben je bij De Sandboots van harte welkom. Je hebt geen partner nodig. Mocht je nog geen ervaring hebben met line dance, dan kun je meedoen aan een instroomcursus. Het is op de donderdagavond van 19.00 uur tot 19.30 uur. Voor meer informatie kan je bellen naar 0613 510 890.