Woensdagochtend 28 september was er een bijzondere activiteit op de Dagbesteding Beijzonder Welkom in Nieuwkoop. Deze ochtend werden de ouderen van het dagverblijf verrast met een dansoptreden door de country linedancegroep van The Sandboots uit Langeraar. 

Na het ombouwen van de huiskamer tot een danszaal kwam het publiek langzaam binnengelopen, vergezeld door de begeleiders en vrijwilligers van de dagopvang. De woensdagochtend wordt voornamelijk bezocht door dames die er reuze veel zin in hadden zoals uit hun reactie bleek. Maar ook de twee heren die aanwezig waren hebben zich prima vermaakt. Het was niet een ochtend alleen maar kijken, maar er werd volop meegedaan. 

Tijdens de eerste sessie met dansen door The Sandboots werd door het publiek direct meegeklapt op de gezellige countrymuziek. Maar aan de voeten zag je wel dat men bijna niet kon wachten om ook een dansje mee te doen. En dus werd door de dj van de Sandboots een ouwe gouwe uit de doos gehaald: de twist! En ja, deze dans zit er bij iedereen nog heel goed in en bezoekers, personeel én vrijwilligers dansten samen met de groep linedancers de sterren van de hemel. 

Na de twist werd door de linedancegroep een tweede serie countrydansen ten beste gegeven. De bezoekers waren niet meer op de stoelen te houden en werden dan ook al snel uitgenodigd om weer op de vloer te komen en mee te dansen. Niet helemaal in lijn zoals met linedancen de bedoeling is, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen, maar dan ook iedereen had het reuze naar de zin. De ochtend was zo snel voorbij. Voor dat we het wisten er een einde kwam aan deze super gezellige ochtend op de Zorgboerderij omdat de lunch genuttigd moest worden. De dansgroep werd door iedereen hartelijk bedankt en nogmaals was duidelijk dat deze activiteit de bezoekers van de dagopvang veel plezier had gebracht. 

Nieuwsgierig geworden naar het country linedancen? De leden van de country linedance The Sandboots dansen elke donderdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Partycentrum Parola in Langeraar. Naast de wekelijkse dansavonden organiseert The Sandboots op 23 oktober een vrije dansmiddag in Parola. Daar kan van 14.00 – 17.30 uur gedanst wordt op de ingediende verzoekjes. Entree is € 5.–  p.p.. Aansluitend kan men voor € 22,50 deelnemen aan een gezamenlijke te gebruiken satémenu in Parola. Aanmelding en betaling maakt de reservering definitief.  

Linedancen is geschikt voor jong en oud, voor singles en voor echtparen. Het is een gezellig avondje uit waarbij je ook nog eens sportief bezig bent. Iedereen is welkom om eens vrijblijvend te komen kijken bij deze gezellige dansclub.  

Bel voor meer informatie over de dansavonden, de vrije dansmiddag en/of de maaltijd met Annie van den Heuvel, 06 13510890 en/of kijk op www.facebook.nl/thesandboots