Na bijna 3 jaar sluit Restaurant ZoetWater volgende week officieel haar deuren. Dit meldt het restaurant in Nieuwkoop op Facebook. Hotel ZoetWater gaat wel gewoon verder, waarbij overnachtingen met ontbijt mogelijk blijven. Ook de jachthaven, de bootverhuur, SUP & Kano huur en de camping blijven gewoon bestaan.

Restaurant ZoetWater nodigt inwoners graag nog één keer uit om een laatste keer te genieten van de keuken. Deze week serveert het restaurant aan het Zuideinde nog het restaurantweekemenu en volgende week een 3-gangen proeverij met ‘het lekkerste wat ZoetWater te bieden heeft’. Bezoekers betalen hier € 29,50 per persoon voor.

Lees ook: Kerst bij Restaurant Tijsterman: “We gaan gewoon enorm onze gasten in de watten leggen”

Op zondag 17 november is het de laatste dag dat het restaurant geopend is: “Daarna zullen we allemaal gaan starten aan een nieuwe uitdaging elders“, aldus Martijn Kempen in het bericht op de Facebookpagina van ZoetWater.

Mensen die nog een cadeaubon in het bezit hebben, kunnen deze tot en met 17 november 2019 gebruiken. Na deze tijd is het niet meer mogelijk om deze te verzilveren.