Pyjamaparty Beauty by Connie voor Stichting MEE

Connie en haar team knippen in pyjama de klanten. ©Megan – Voor altijd en eeuwig fotografie

Beauty by Connie aan de Strooplikker in Langeraar houdt zaterdag 3 juli een Pyjamaparty voor Stichting MEE. 25 Procent van de opbrengst van de knipbeurten die dag gaat naar deze stichting.

Van 7:00 tot 19:00 uur knippen de kapsters van Beauty by Connie in hun pyjama de klanten. 25 Procent van de opbrengst van alle behandelingen doneert het team aan Stichting MEE. Deze stichting zet zich in voor mensen met een beperking. Het streven is hen deel te kunnen laten uitmaken van de samenleving. Voor meer info: www.mee.nl.

“In februari hadden we de Pyamaparty op de planning staan vanwege het 2-jarige bestaan, maar toen moesten we weer dicht”, vertelt Connie van den Berg-Boot, eigenaresse van Beauty by Connie. “In de periode dat we dicht moesten, zijn we zo goed geholpen dat we nu iets terug willen doen.”

Een afspraak maken voor een knipbeurt kan al. Kijk hiervoor op de website van Beauty by Connie. Geen knipbeurt nodig, maar wil je wel doneren, kijk op de speciale actiepagina. Ook staat er in de kapsalon een fooienpot.

“En kom je ook in je pyjama, dan ontvang je een Lanza mini cadeau met een waarde van 6,25 euro.”


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?