Politiek Nieuwkoop blij met voordracht Robbert-Jan van Duijn

politiek nieuwkoop nieuwe burgemeester

Vanavond is de nieuwe burgemeester voor de gemeente Nieuwkoop voorgedragen. De 32-jarige Robbert-Jan van Duijn uit Aalsmeer zal waarschijnlijk het stokje van Frans Buijserd op 3 februari 2020 over gaan nemen. Op social media reageren verschillende Nieuwkoopse politieke partijen enthousiast over de voordracht van Van Duijn.

CDA Nieuwkoop laat weten uit te kijken naar de samenwerking: “De nieuwe burgemeester van Nieuwkoop is voorgedragen! Gefeliciteerd Robbert-Jan. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking!”. Ook Samen Beter Nieuwkoop (SBN) spreekt positief: “Samen Beter Nieuwkoop is blij met de voordracht van Robbert Jan van Duijn als nieuwe burgemeester van onze gemeente. Wij wensen hem veel succes.”

Elias van Belzen, fractievoorzitter SGP-Christenunie Nieuwkoop feliciteert de nieuwe burgemeester op Twitter: “Hij is bekend, de nieuwe burgemeester van Nieuwkoop. Robbert-Jan van Duijn wordt onze burgervader. Met 32 jaar de jongste burgemeester van dit moment. Gefeliciteerd”, aldus van Belzen.

Ook D66 Nieuwkoop feliciteert de Robbert van Duijn met zijn benoeming tot burgemeester: “Wij feliciteren Robbert Jan van Duijn met zijn aanstaande benoeming tot burgemeester van gemeente Nieuwkoop. Je bent welkom. We wensen je succes, werkplezier en woonplezier in onze mooie dorpen!”.

Lees ook: Robbert-Jan van Duijn (32) voorgedragen als nieuwe burgemeester van Nieuwkoop

Natuurlijk Nieuwkoop heet Van Duijn van harte welkom: “Blij met de voordracht van Robbert-Jan van Duijn als nieuwe burgemeester voor onze mooie gemeente en heten hem natuurlijk op 3 februari van harte welkom!”.

VVD Nieuwkoop is enthousiast over de voordracht van de jongste burgemeester van Nederland: “Vanavond heeft de gemeenteraad van Nieuwkoop Robbert-Jan van Duijn voorgedragen als burgemeester. Robbert-Jan is op dit moment wethouder in de gemeente Aalsmeer. Met zijn 32 jaar zal hij de jongste burgemeester in Nederland worden. Op 3 februari wordt hij geïnstalleerd. We zijn erg enthousiast over zijn voordracht en kijken uit naar een mooie tijd!”, aldus de lokale VVD in de gemeente Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?