Foto: De flyers die de politie verspreidt. © Politie Kaag & Braassem

Op vrijdag 27 december werd rond 03.30 uur een tegel door de voorruit van een deur gegooid van een woning aan de Schinkel in Zevenhoven. Daarna is er zwaar vuurwerk in de gang gelegd en aangestoken, wat resulteerde in veel schade. De politie doet er alles aan om erachter te komen wie hier verantwoordelijk voor zijn en verspreidt flyers om meer aandacht te genereren voor deze zaak.

Het zal maar gebeuren in je wijk: ‘s nachts een tegel door het raam van de deur, gevolgd door zwaar vuurwerk. Het gebeurde vrijdag 27 december in een woning aan De Schinkel in Zevenhoven. Eerder was in deze krant te lezen dat de politie op zoek was naar mensen die wellicht wisten waar het aangetroffen vuurwerk mogelijk verkocht zou worden.

Lees ook: Bizar: siervuurwerk en lawinepijl door raam gegooid, politie zoekt getuigen

De politie doet er nu alles aan om degenen die verantwoordelijk zijn voor deze bizarre daad in de kraag te vatten en verspreidt flyers in de buurt van het incident. In de flyer worden getuigen opgeroepen zich te melden: “Wij hebben uw hulp nodig om deze zaak op te lossen. Heeft u informatie, hoe klein dan ook, neem dan contact met politieteam Kaag & Braassem op via 0900-8844”.