Altijd al de fijne kneepjes van freestyle voetbal willen leren óf iemand een panna kunnen geven? Dan moet je 4, 5 of 12 augustus omcirkelen in je agenda. Op deze dagen worden er namelijk freestyle- en pannaworkouts georganiseerd. Niemand minder dan Nasser El Jackson – tweevoudig wereldkampioen groundmoves – verzorgt de workshops.

De workshops worden georganiseerd door jongerenwerk jongerenwerk Nieuwkoop, StiBuni, SV Nieuwkoop, T.A.V.V., Youngboyz en SV Zevenhoven. De workshops beginnen met een demonstratie, gevolgd door het leren van pannamoves en functionele passeerbewegingen. Daarna is het tijd voor freestyle moves en tips en tricks. Alles onder de knie? Dan kun je een officieel Panna Ko certificaat bemachtigen.

De workshops worden op 4 augustus gegeven bij S.V. Zevenhoven, op 5 augustus bij T.A.V.V. en op woensdag 12 augustus bij S.V. Nieuwkoop. Op al deze dagen worden er vier workshops gegeven van elk een uur om 12.00 uur, 13.15 uur, 14.45 uur en 16.00 uur. Aan elke workshop mogen er maximaal 15 deelnemers mee doen, die vervolgens worden verdeeld in twee leeftijdscategoriën: van 7 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 18 jaar.

ZIE OOK

Hek om Nieuwkoops trapveldje dankzij Abubaker Ghairat (24)

De organisatie laat weten dat het slim is om niet te lang te wachten met inchrijven, want vol=vol. Inschrijven kan via w.dewaal@nieuwkoop.nl of door te bellen naar 06-47080932. 

Benieuwd naar de kunsten van tweevoudig wereldkampieon Nasser El Jackson, die de workouts zal verzorgen? Bekijk dan onderstaande video.