Over een week opent De Mandarin haar deuren weer. Het specialiteitenrestaurant op het Reghthuysplein besloot eerder om niet haar deuren op 1 juni te openen, maar nog eventjes te wachten om hectiek te voorkomen. Eigenaresse Janny man laat aan De Nieuwkoper weten niet te kunnen wachten.

Ongeveer twee maanden geleden moest De Mandarin noodgedwongen haar deuren sluiten vanwege de corona uitbraak in Nederland. Net als veel andere restaurants was De Mandarin aangewezen op het bezorgen van maaltijden en het bieden van een afhaalservice. Zo introduceerde het Nieuwkoopse restaurant een no-contact afhaalservice.

ZIE OOK:

Zaterdagavond naar ’t Woutje weer mogelijk ‘op reservering’

17 juni is het dan zover: De Mandarin zal haar deuren dan weer openen voor publiek. De afgelopen periode liet het restaurant al weten verschillende nieuwe ideeën te hebben uitgewerkt.

Hoewel het restaurant straks weer geopend is om aan te schuiven, laat Janny Man aan De Nieuwkoper weten dat er nog gewoon bezorgd blijft worden in het eerder uitgebreide bezorgingsgebied:  “We hebben ons bezorgingsgebied uitgebreid met Zevenhoven in de corona crisis. We blijven daar ook gewoon bezorgen!”.