Gemeente Nieuwkoop verzorgt een winactie waarbij inwoners een onkruid- of tuinierenboek kunnen winnen. Geef je keuze door voor 4 oktober en maak kans.

De boeken die te winnen zijn, zijn ‘Onkruidboek’ van Suze Peters, Lotte Stekelenburg en Caroline Zeevat en ‘Avontuurlijk tuinieren boek’ van Nienke Plantinga en Katja Staring.

Onder de aanmeldingen verloot gemeente Nieuwkoop van elk boek tien exemplaren. In de week van 4 oktober is de verloting. De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd.

De boeken

Het ‘Onkruidboek’ is voor onkruidminnaars en -haters. Veel meer dan een ongewenste gast in je tuin. ‘Onkruidboek’ zal je blik verruimen. Het leert je niet alleen onkruid te herkennen, maar ook te benutten, en er zelfs van te genieten. Zo kun je van je vijand een vriend maken.

Hoe maak je van je tuin een gastvrije plek voor dieren, vogels, insecten, bloemen en planten? En: voor jezelf! Het praktische inspiratieboek ‘Avontuurlijk tuinieren boek’ geeft antwoord op deze vragen. Het laat je met inspirerende fotografie, tips en trucs zien wat er mogelijk is. Zo wordt je eigen lapje grond jouw favoriete plek, waar ook de natuur blij van wordt.

Meedoen

Om kans te maken op één van deze boeken, klik op deze link en geef je naam en keuze door.