Tennis en gezelligheid gaan hand in hand bij het Aarlandentoernooi in Ter Aar. ©TV Ter Aar

Na een jaar zonder open Aarlandentoernooi – het 50+ toernooi ging wel door – is er een grote kans dat dit jaar wel weer gestreden kan worden om de titels. Het open toernooi van Tennisvereniging Ter Aar begint zaterdag 24 juli. Het 50+ overdagtoernooi op maandag 26 juli.

Het gaat een week vol gezelligheid en met heel veel tennis worden. In het open toernooi dat in de weekenden en ’s avonds gespeeld wordt, kunnen KNLTB-leden inschrijven in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 is voor tennissers vanaf 17 jaar, voor de categorieën 4, 5 en 6 geldt een open inschrijving. Inschrijven kan voor de dames- en herenenkel en voor de dames-, heren- en mixdubbel. Het weekend van zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus is het finaleweekend.

50-jarig jubileum

Omdat Tennisvereniging Ter Aar afgelopen jaar 50 jaar bestond en het feest hiervoor naar dit jaar is doorgeschoven, is het thema deze Aarlandenweek dan ook het 50-jarig jubileum. Dat wordt dus een feestelijke week. Mochten de versoepelingen het toelaten, dan zal een feestavond georganiseerd worden. Ook is de kans groot dat toeschouwers zijn toegestaan.

50+ toernooi

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli zet het 50+ Aarlandenteam zich weer in voor de 50+ tennissers uit de wijde omgeving. In de categorieën 7 en 8 kunnen heren-, dames- en mixdubbels zich inschrijven. Er worden poules gemaakt, zodat iedereen meerdere wedstrijden speelt. Inmiddels gebruikelijk is de lunch op vrijdagmiddag voor alle deelnemers die natuurlijk ook dit jaar op de agenda staat.

Inschrijven

Inschrijven voor het Aarlanden 50+ toernooi of het Aarlanden open tennistoernooi kan via deze rechtstreekse link.

Padeltoernooi

Sinds twee jaar is TVTA een prachtige padelbaan rijker. De sport padel groeit enorm. Ook in Ter Aar is de baan in trek. De open toernooicommissie neemt deze baan mee in haar planning en bekijkt of er een mogelijkheid is om een padelweek- of weekendtoernooi te houden. Wie interesse heeft, kan dit laten weten aan de commissie via een mail naar aarlandentoernooi@gmail.com.

www.tvteraar.nl

LEES OOK:
Tennisvereniging Ter Aar heeft weer 400 leden