TER AAR – Traditioneel staat in week 30 het open toernooi van Tennisvereniging Ter Aar op het programma. Zaterdag 22 juli begint het open toernooi, het 50+ overdagtoernooi gaat maandag 24 juli van start. 

Het gaat een week vol gezelligheid en met heel veel tennis en padel worden. Voor het open toernooi dat in de weekenden en ’s avonds gespeeld wordt, kunnen KNLTB-leden inschrijven in de categorieën 4 tot en met 8. Categorie 7 en 8 is voor tennissers vanaf 17 jaar én voor tennissers van 35 jaar en ouder. Voor de categorieën 4, 5 en 6 geldt een open inschrijving. Inschrijven kan voor de dames- en herenenkel en voor de dames-, heren- en mixdubbel. Het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 juli is het finaleweekend.  

50+ toernooi 

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli zet het 50+ Aarlandenteam zich weer in voor de 50+ tennissers uit de wijde omgeving. Het toernooi viert haar lustrum en staat hier feestelijk bij stil. In de categorieën 7 en 8 kunnen heren-, dames- en mixdubbels zich inschrijven. Zij spelen in poules zodat iedereen meerdere wedstrijden speelt. Inmiddels gebruikelijk is de lunch op vrijdagmiddag voor alle deelnemers die natuurlijk ook dit jaar op de agenda staat. 

Inschrijven voor het Aarlanden 50+ toernooi en het Aarlanden open tennistoernooi kan via https://mijnknltb.toernooi.nl.  

Padeltoernooi 

Ook kunnen KNLTB-leden meedoen aan een padeltoernooi. Dit toernooi wordt van maandag 24 tot en met zondag 30 juli georganiseerd. Aan de hand van de inschrijvingen maakt de wedstrijdleiding poules. Inschrijven kan hier. 

Eten en feestavond 

Vanaf maandag tot en met zaterdag verzorgt de vereniging in de avonden een smakelijke maaltijd. Vrijdag 28 juli is de grote feestavond met DJ Tom Sassen achter de draaitafel.