Online veiling SV Zevenhoven van start

Eén van de kavels waarop geboden kan worden; een Nike bal, een SVZ badhanddoek en een SVZ sleutelhanger. ©SV Zevenhoven

Bied mee op ruim vijftig kavels van de online veiling van SV Zevenhoven. De opbrengst is voor de club.

Alle kavels (koopjes) zijn beschikbaar gesteld door ondernemers, winkeliers, SVZ zelf en andere partijen die de Zevenhovense voetbalclub een warm hart toedragen. Via de speciale veilingsite kan iedereen per koopje een bod uitbrengen. Vervolgens ontvangen zij een bevestiging per e-mail (mailtje kan terechtkomen in ongewenste mail) die aangeklikt moet worden om het bod te verifiëren. Het uitgebrachte bod is direct te zien op de veilingsite. 

Bieden kan onder andere op verschillende barbecuepakketten, planten, slagroomtaarten, etentjes, pondje paling, een optreden van een uur door Marcel Wunderlampf en een Jack Daniels Whiskey pakket.

Veilingavond

Alle veilingkoopjes worden vrijdag 26 maart vanaf 20:30 uur in groepjes van twaalf items afgeslagen. Tijdens deze afsluitende avond is er een ‘live’ element op Facebook. Gekochte koopjes zijn een dag later tussen 10:00 en 11:00 op te halen bij de kantine van SV Zevenhoven. 

Tot slot schrijft SV Zevenhoven op haar website: “Mocht je nog een koopje beschikbaar willen stellen voor de online veiling, dan kun je contact opnemen met iemand van de veilingcommissie of een mail sturen naar veiling@svzevenhoven.nl.”

Naar de veilingsite van SV Zevenhoven.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?