Online informatiebijeenkomst voor werklozen die eraan denken zzp’er te worden

Lukt het niet een passende, betaalde baan te vinden en heb je al vaker nagedacht om voor jezelf te beginnen? Concrete stappen zijn nog niet gezet, maar het gaat wel geregeld door je hoofd? Wellicht kun je de eerste stap zetten door de informatiebijeenkomst ‘werkloos en verkenning zzp’er’ bij te wonen.

Donderdag 22 april verzorgt WerkVinden Alphen de online informatiebijeenkomst ‘Werkloos en verkenning zzp’er’, een één uur durende verkenning waarin Gert Jan op ’t Land van People Assist stilstaat bij de belangrijkste onderdelen van zelfstandig ondernemen. Hij belicht vragen als: Waarom zou je? Wat zijn de voor- en nadelen? Welke stappen moet je zetten? Zit men (de klant) op jouw product of dienst te wachten?

Op ’t Land geeft nuttige informatie voor wie overweegt om vanuit werkloosheid zelfstandige te worden. Na afloop hebben de deelnemers meer een idee van wat er allemaal bij komt kijken en wat zij daarvoor moeten doen en oppakken.

De online informatiebijeenkomst donderdag 22 april duurt van 16:00 tot 17:00 uur. Deelnemen kost 5 euro. Voor meer informatie en inschrijving, zie www.werkvindenalphen.nl.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat uit lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms met een kleine bijdrage.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?