Verschillende Nieuwkoopse bedrijven hebben leuke activiteiten en acties bedacht ter gelegenheid van het Torenschuddersfeest op 14 september. Zo is er een Foute Party bij Café The Happy Duck na afloop van het jaarlijkse feest en heeft onder andere De Nieuwkoopse Lekkernij een speciale ‘Gondelvaart-actie’. 

Aankomend weekend, op zaterdag 14 september, is de vijftiende keer dat het Torenschuddersfeest plaatsvindt in Nieuwkoop. Diverse bedrijven in Nieuwkoop hebben speciaal voor deze gelegenheid acties bedacht. De Nieuwkoopse Lekkernij heeft een speciale Gondelvaart-actie: een kant-en-klaar pakket voor op de boot met daarin onder andere een flesje wijn, cashewnoten en blokjes kaas voor € 9,99. Viswinkel Fizzi geeft deelnemers van de verlichte botenparade de tip om vis mee te nemen op de boot.

Lees ook: Torenschuddersfeest 2019: dit is het programma

Na afloop, als de grote vuurwerkshow op het water afgelopen is, kunnen bezoekers door naar Café The Happy Duck, waar vanaf 23.00 uur een ‘Foute Party’ georganiseerd is. “Omdat iedereen in verband met gondelvaart toch verkleed is, doen we een Foute Party met veel muziek uit de Foute 500“, laat de eigenaar weten aan De Nieuwkoper. Ook bij Café ‘t Woutje kan na de gondelvaart nog door gefeest worden: “Nog een paar uurtjes doorknallen in ‘t Woutje“, luidt een affiche.