Nieuwe website ‘met plannen’ voor Herberg De Hollandsche Leeuw

hollandsche leeuw sluiten nieuwkoop

Het is zover: uitbater Mathijs Tijsterman heeft De Hollandsche Leeuw verlaten. De deur van het oudste pandje van Nieuwkoop zal voor een paar maanden gesloten blijven, tot er meer bekend is over de nieuwe plannen. Op een nieuwe website worden updates gedeeld over de plannen rondom de renovatie en restauratie.

Mathijs Tijsterman heeft de deur van De Hollandsche Leeuw op slot gedraaid. Voor een paar maanden blijft deze deur gesloten. Maar achter de deur wordt gewerkt aan nieuwe, ambitieuze plannen. Een nieuwe website is inmiddels gemaakt”, is vandaag te lezen op de Facebookpagina van de herberg.

Er is niet alleen sprake van een compleet nieuwe website, ook het oude logo is in een ander jasje gestoken. Op de website is meer informatie te vinden over de huidige planning rondom de toekomst van het – oudste – pandje aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop.

Lees ook: Herberg de Hollandsche Leeuw ‘viert’ sluiting op 29 februari

Ook is de website nu een informatiebron voor de historie van het pandje, actuele updates en meer achtergrond over hoe men hulp kan bieden. En hoewel het nog in het ongewis is of De Hollandsche Leeuw nog een horecagelegenheid zal blijven, zijn er wel al vacatures te vinden: “Na een kleine opknapbeurt willen wij, in eerste instantie, De Hollandsche Leeuw als eetcafé exploiteren. Daarvoor zoeken wij slimme, sociale, gastvrije en ondernemende medewerkers”.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?