Nieuwe voorzitter voor Zwembad Aarweide

Het diepe bad van zwembad Aarweide. ©zwembadaarweide.nl

Stichting tot Behoud Zwembad Aarweide heeft een nieuwe voorzitter aangetrokken. Zijn naam is Henny Rekelhof.

Henny Rekelhof is geen vreemde voor Aarweide, hij heeft in zijn jeugd vanuit Papenveer vele ritjes naar Nieuwveen gereden om een verfrissende duik te nemen. Tegenwoordig geniet hij met zijn vrouw Claudia en hun vier kinderen van het water. Begin van dit jaar was Rekelhof al toegetreden tot het bestuur, twee weken geleden hebben de andere bestuursleden hem gevraagd het voorzitterschap op zich te nemen.

Na het afscheid van Herman Niesten met een mooie receptie tijdens de vrijwilligersbijeenkomst was de plaats vrij om de vacante voorzittersplek in te vullen. Met corona hebben de organisatie en vooral ook de vrijwilligers grote uitdagingen gehad om het bad open te houden en de vele zwemmers nog steeds de mogelijkheid te geven hun baantjes te kunnen trekken. In de komende periode bekijkt het bestuur hoe zij met haar vrijwilligers van start kan in 2022.

Familie

De doelstelling van het bestuur blijft onverminderd: Het behoud en continuïteit van Zwembad Aarweide. Daarnaast benadrukt het bestuur dat het met alle vrijwilligers een hechte familie wil zijn. “Een familie waar je graag een bezoekje brengt om je even op een ontspannen manier te bewegen, omdat je kunt vertrouwen dat het er gezellig, veilig en schoon is’,  schrijft Aarweide op haar website. “Een plek waar voor ieder kind wat te beleven is in de drie baden en op de uitgestrekte zonneweiden. Bovendien kun je als oudere de tijd en ruimte krijgt om lekker te blijven bewegen.”

Bron: zwembadaarweide.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?