Nicolette Caspers is vandaag benoemd tot gemeentesecretaris van Nieuwkoop. Zij was afdelingsmanager Publiekszaken binnen gemeente Nieuwkoop.

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn: “Ik heb Nicolette Caspers leren kennen als iemand die goed binnen het profiel van gemeentesecretaris past. Nicolette heeft ruime gemeentelijke (management) ervaring en ook managementervaring buiten de overheid. Daarnaast heeft zij zich afgelopen periode actief verder ontwikkeld. Zij kent niet alleen de gemeente, de gemeentelijke organisatie en managementteam goed, zij  is ook bekend in de regio. De organisatie is bij haar in goede handen.“

“Grote uitdaging”

De nieuwe gemeentesecretaris werkt inmiddels al ruim vier jaar voor de gemeente Nieuwkoop: “Een organisatie waar we heel trots op mogen zijn. Ik zie het als een grote uitdaging in de rol van gemeentesecretaris/algemeen directeur de organisatie verder te dienen. En zo een bijdrage te leveren aan goede prestaties voor onze inwoners. Het is voor mij heel belangrijk om de continuïteit en het werkgeluk voor mijn collega’s te bevorderen.”