Natuurlijk Nieuwkoop wil uitbreiden

De raadszaal van gemeente Nieuwkoop. ©Natuurlijknieuwkoop.nl

Natuurlijk Nieuwkoop streeft naar uitbreiding in de nieuwe raadsperiode. De partij stimuleert diversiteit en ziet dat ook graag terug in de eigen kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.
 

Natuurlijk Nieuwkoop neemt met vier raadsleden en een wethouder deel aan de huidige coalitie en werkt samen met een brede groep mensen in de fractie. “Natuurlijk Nieuwkoop is de partij voor wie goed en groen wilt wonen en werken in de gemeente Nieuwkoop”, zegt fractievoorzitter Pien Schrama. “Wij willen er zijn voor alle inwoners en willen net zo divers zijn als de Nieuwkoopse samenleving zelf is. Hierbij koppelen we lokale worteling aan vernieuwend en duurzaam beleid. Wat niet alleen voor, maar vooral mét de inwoners tot stand komt. Als raadslid speel je een cruciale rol. Dat maakt het politieke werk belangrijk, interessant en leuk. Als fractielid kun je echt dingen voor elkaar krijgen, problemen aanpakken en initiatieven tot uitvoering brengen.”

De partij gaat graag met geïnteresseerden in gesprek, mail hiervoor Pien Schrama via pienenruudschrama@gmail.com of bel 06-53870130.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?