Muzikale odes voor ‘volhouders’ op Koningsdag

Foto ter illustratie. ©Pixabay – congerdesign

Muziekverenigingen Dice Musica’83 uit Ter Aar en Aer en Amstel uit Nieuwveen brengen op Koningsdag muzikale odes aan de volhouders van gemeente Nieuwkoop.

Iedereen heeft ze leren kennen het afgelopen jaar. Mensen wiens gezondheid het moest verduren onder corona, hard werkende zorgmedewerkers, ondernemers, leerkrachten, studenten, vrijwilligers en thuiswerkers. “Stuk voor stuk echte volhouders die een lintje verdienen”, is te lezen op social media.

Dat lintje kunnen de muzikanten van Dice Musica’83 en Aer en Amstel niet geven. Wel een hart onder de riem en een welgemeend ‘dankjewel’. Daarom komen groepjes muzikanten van de twee verenigingen op Koningsdag bij vijftig volhouders langs om een muzikale ode te brengen. Een initiatief van Winkeliersvereniging Ter Aar.

“Wie wil jij verrassen? Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de winkels in Winkelcentrum Ter Aar en kunnen tot en met 21 april ingeleverd worden bij de DA drogist en Het Fruitpaleis op het Lindenplein”, aldus Dice Musica en Aer en Amstel.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?