©Ter illustratie

In Zevenhoven is een enthousiaste groep bezig met het instuderen van The Passion. Dit muzikale paasevenement over het lijden en sterven van Jezus wordt op 8 en 9 april opgevoerd in De Vlijt in Zevenhoven.

Het verhaal neemt de kijkers en luisteraars mee op een muzikale reis langs de laatste dagen en uren van Jezus. Met videobeelden en mooie Nederlandstalige nummers maakt de organisatie er een prachtige avond van. Centraal staan verbroedering, saamhorigheid, medeleven en herdenken.

Met beelden gefilmd in de regio, castleden die voor velen bekend zijn, een gave band en met een super getalenteerd koor belooft het een mooie avond te worden. Speciaal voor The Passion wordt evenementenhal De Vlijt omgebouwd tot concertzaal.

Muzikale invulling

De muzikale invulling wordt verzorgd door de band Seven. Een band met getalenteerde muzikanten en vocals die er een muzikaal feest van gaan maken. Het koor dat meezingt, is het gospelkoor The Witnesses uit Ermelo. Dit koor bestaat uit dertig mensen die allemaal de passie hebben om te zingen en dat hoor je. In het verleden werkte dit koor al samen met onder andere de band Trinity en artiesten als Dwight Dissels.