Foto: Jumbo overhandigt het opgehaalde bedrag. © Jumbo Nieuwkoop

Jumbo Nieuwkoop heeft een mooi bedrag opgehaald voor Samen Varen, een initiatief vanuit GoededoelenDag Nieuwkoop. Met het opgehaalde bedrag organiseert de stichting een vaarverwenweek voor vrouwen met of herstellende van borstkanker die in een sociaal of financieel moeilijke situatie zitten. 

De afgelopen periode heeft Jumbo Nieuwkoop geld ingezameld voor Samen Varen. Deze – door GoededoelenDag Nieuwkoop georganiseerde – speciale vaarverwenweek,  wordt georganiseert voor vrouwen die borstkanker hebben of hier herstellende van zijn en zich bevinden in een sociaal of financieel lastige situatie.  In totaal heeft de Nieuwkoopse supermarkt € 346,45 opgehaald.

Lees ook: Bakker Teun van Leeuwen wordt verrast voor 70-jarig jubileum

Goedendoelendag Nieuwkoop

GoedendoelDag Nieuwkoop is een stichting waarbij elk jaar een Goededoelendag organiseren de doelstelling is. Hierbij kan gedacht worden aan diverse sportactiviteiten of fietstochten. De dagen worden vaak geëindigd met een diner en een loterij. De opbrengst van deze Goededoelendagen komt ten goede van een vooraf gekozen goed doel, bij voorkeur in de regio Nieuwkoop.