Foto: Ter illustratie, Pixabay

Op vrijdag 25 oktober wordt Monsters of Rocktober georganiseerd bij Sportcentrum Nieuwkoop. Diverse tribute bands treden op en spelen muziek van onder andere ACDC en Metallica. Het rock-evenement wordt in samenwerking met Café The Happy Duck georganiseerd. Kaarten kosten € 17,50 per stuk in de voorverkoop.

Rock-liefhebbers opgelet: op vrijdag 25 oktober wordt in Sportcentrum Nieuwkoop aan de Nieuwveenseweg een rock-evenement georganiseerd: Monsters of Rocktober. Nederlandse tribute band AcinDC speelt muziek van ACDC. Een andere tribute band, Present Danger, speelt muziek van Metallica. Deense tribute band Guitar Rebels speelt diverse nummers van Volbeat.

Lees ook: Torenschudderstfeest 2019: dit is het programma

De kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop gegaan en kosten € 17,50 per stuk. Ze kunnen aanschaft worden bij Justtickets.nl en zijn vanaf woensdag 11 september ook te koop bij Sportcentrum Nieuwkoop zelf. Ook bij Café The Happy Duck op het Reghthuysplein kunnen kaarten bemachtigd worden. Op de dag zelf kosten de kaarten € 22,50 aan de kassa. De zaal is om 19.30 uur, waarna het spektakel om 20.30 uur begint.