Mondkapjes kopen in Nieuwkoop: dit zijn de opties!

mondkapjes kopen nieuwkoop

Met de nieuwe corona-maatregelen wordt men verplicht om in het openbaar vervoer gebruik te maken van een mondkapje. Men wordt geadviseerd om niet-medische varianten te kopen, zodat de zorg straks niet kampt met een tekort aan deze beschermde producten. Gelukkig zijn er in Nieuwkoop diverse verkooppunten van mondkapjes. De Nieuwkoper deed onderzoek en zet de opties op een rij.

Jumbo Nieuwkoop
Bij Jumbo Nieuwkoop zijn sinds deze week mondkapjes te koop. Ze worden aangeboden in dozen van 50 stuks en kosten € 32,95. Dit komt afgerond neer op een prijs van € 0,66 per stuk. Liever online kopen? Dan kun je terecht bij de webshop, waar je ze ook per 6 aan kunt schaffen of uitwasbare varianten per stuk.

Kluswijs Nieuwkoop
Ook bouwmarkt Kluswijs Nieuwkoop biedt nu mondkapjes aan in haar winkel. De mondkapjes worden daar per stuk aangeboden voor een prijs van € 1,50. Ook verkoopt de bouwmarkt zogeheten face-shields en desinfectiespray.

Let op: het gaat om niet-medische mondkapjes. Er wordt geadviseerd om de overheid te raadplegen voor corona-advies. Meer verkooppunten in Nieuwkoop gespot? Tip onze redactie.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?