Meld sport- en cultuuractiviteiten aan op nieuw platform gemeente Nieuwkoop

Gemeente Nieuwkoop is het platform nieuwkoopsportencultuur.nl begonnen. “Ben jij een aanbieder van sport of cultuur in gemeente Nieuwkoop en sta je nog niet geregistreerd op dit platform, meld je dan aan”, roept de gemeente op.

De clubs en verenigingen die zich aanmelden, komen in het totaaloverzicht van aanbieders op deze website te staan. Registreren op het platform en zo activiteiten aanmelden, kan via deze link.

Sjors Sportief/Creatief
Sjors Creatief en Sjors Sportief. ©Gemeente Nieuwkoop

Ook zoekt de gemeente activiteiten voor de jeugd. In het speciale boekje ‘Sjors Sportief en Sjors Creatief’ plaatst de gemeente een overzicht van al deze activiteiten die plaatsvinden tussen februari en juli 2022.

‘Sjors Sportief en Sjors Creatief’ zijn kennismakingsprojecten waarbij kinderen op een laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende takken van sport en cultuur. “Organiseer je activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd, dan kan Sjors helpen met de promotie van deze activiteit(en).”

Activiteiten voor het speciale boekje dat in februari uitkomt, kunnen aangemeld worden tot 10 januari 2022 via het platform. De activiteit is dan terug te vinden in het boekje dat de gemeente uitdeelt aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente én het komt op de website. Meer weten of inschrijven voor Sjors Sportief/Creatief, lees hier de uitleg.

www.nieuwkoopsportencultuur.nl


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?