Meepraten over centrumlocatie Nieuwveen tijdens informatieavond

nieuwveen centrumlocatie

Foto: Ter illustratie. © Pixabay/Tumisu

Voor centrumlocatie Nieuwveen gaat gemeente Nieuwkoop samen met Woningstichting een centrumplan opzetten. Dit plan – wat sociale woningbouw voor starters en senioren mogelijk maakt – willen beide partijen samen met inwoners en andere belangstellenden opzetten. Tijdens een speciale informatieavond op dinsdag 10 december worden de huidige plannen toegelicht en kunnen aanwezigen ideeën meegeven.

Ben je benieuwd naar de plannen voor de sociale woningbouw voor starters en senioren op centrumlocatie Nieuwveen en deel je graag jouw visie op het centrumplan? Dan kan het slim zijn om aan te schuiven tijdens de eerste informatieavond in het gemeentehuis.

Tijdens deze informatieavond worden de plannen voor de komende maanden uitgelegd. Zo wordt er toegelicht hoe belangstellenden betrokken worden bij het project en welke voorwaarden de gemeente stelt voor het centrumplan. Er is ruimte om vragen te stellen en ideeën te delen.

Lees ook: Statenleden provincie Zuid-Holland maken kennis met ‘ons groene gebied’

Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers binnenlopen, om 19.30 uur start de presentatie. Zowel de gemeente Nieuwkoop als Woningstichting Nieuwkoop zijn hierbij aanwezig.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?