De Otterloop is één van de activiteiten die Rotaryclub Nieuwkoop al jaren op touw zet voor het goede doel. ©rotary.nl/nieuwkoop

Rotary Nieuwkoop is een actieve club wat de club lokaal én internationaal zichtbaar maakt. Zo hebben vele lokale goede doelen in Nieuwkoop in de loop der jaren een bijdrage vanuit de club mogen ontvangen. In de ‘Week van de Open Clubbijeenkomsten’ nodigt Rotary Nieuwkoop geïnteresseerden uit voor haar open bijeenkomst op dinsdag 5 april.

Terugblikkend heeft Rotaryclub Nieuwkoop in gemeente Nieuwkoop al heel wat goede doelen financieel ondersteund. Bijdrages gingen onder ander naar Dorpsboerderij Nieuwkoop, Hospicegroep Alphen-Nieuwkoop, Stichting !Triggr in Ter Aar en muziekvereniging Eensgezind uit Nieuwkoop.

Rotaryclub Nieuwkoop bestaat uit leden van allerlei leeftijden en afkomst. De verhouding tussen mannen en vrouwen is 50/50, die elk hun professionaliteit inbrengen in de club. “Op persoonlijk vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar”, aldus Bas Groen van Rotaryclub Nieuwkoop. “Lid zijn van Rotary verrijkt je leven. Je helpt actief mee het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.”

Open clubbijeenkomst

Rotaryclub Nieuwkoop wil je graag uitnodigen voor haar open clubbijeenkomst op dinsdag 5 april. De ontvangst is om 18:00 uur in Restaurant Het Oude Rechthuis aan de Dorpsstraat 40 in Aarlanderveen. De bijeenkomst is rond 21:00 uur afgelopen. Aanmelden, onder vermelding van je naam, kan tot en met 3 april via info@rotarynieuwkoop.nl.

www.rotary.nl/nieuwkoop