De etalage met QR codes bij Van Keeken Bodegraven. © R. Heuzen/Van Keeken

Veel winkels hebben noodgedwongen hun deuren moeten sluiten vanwege de verstrengde corona-maatregelen. Ook schoenenwinkel Van Keeken in Bodegraven. Op een ludieke manier biedt de schoenenwinkel alsnog haar assortiment aan: loop je langs de winkel, dan kun je schoenen vanuit de etalage scannen, waarna je ze kunt bestellen in de webshop.

 Met een QR code wordt dit mogelijk: voor elke schoen in de etalage is een bordje geplaatst met een unieke code. Vind je een schoen mooi, dan kun je deze scannen met de camera van je smartphone om ze gelijk te kunnen bestellen in de webshop. “Ben jij lekker aan het wandelen door ons centrum en wil je toch shoppen bij ons, dat kan! Scan de QR code bij de schoen en shop hem direct op onze webshop”, klinkt de Bodegraafse schoenenwinkel enthousiast.

Korting
Daarnaast komt de schoenenwinkel tijdelijk met een mooie korting: met de boodschap ‘Steun de lokale ondernemer, samen sterk!‘ krijgen klanten momenteel € 20,- korting op alle artikelen in de webshop. Hiervoor kan de kortingscode ‘kooplokaal’ toegepast worden bij het afrekenen. Ga direct naar de webshop.

Bezorgservice
Voor degenen die liever niet online willen shoppen, heeft Van Keeken Bodegraven ook een oplossing. Zie je een schoen die je wil kopen? Dan kun je hiervoor gewoon contact opnemen met Van Keeken, die de schoenen bij je thuisbezorgd. Het gaat hier wel om bezorging voor Bodegraven en omgeving. Hiervoor kan er een mail gestuurd worden naar info@vankeekenbodegraven.nl.