Op zaterdag 21 maart organiseert LTV Zevenhoven een open dag voor haar leden en andere geïnteresseerden. Tijdens deze middag kunnen aanwezigen kennismaken met de tennissport door onder andere mee te doen met proeflessen.

Meer te weten komen over Lawn Tennis Vereniging Zevenhoven en kennismaken met de tennissport? Dan kan het slim zijn om op zaterdag 21 maart een bezoekje te brengen:  vanaf 13.00 uur begint de open dag, waar er op een laagdrempelige manier kennisgemaakt kan worden met de vereniging. 

Lees ook: Communiceren met Bakker & De Vos kan nu ook via WhatsApp

Ben je tijdens de open dag zó enthousiast dat je gelijk lid wil worden, dan geniet je van 20% korting op een lidmaatschap tijdens deze dag. Verder strooit de tennisvereniging uit Zevenhoven met nog meer korting: “Voor het instappen in lessen voor beginners en kennismakers is er een speciale aanbieding. Ook voor ouders van leden en voor leden die voor het eerst les nemen is er korting op de tennislessen. Verder ontvangen (nieuwe) leden een seizoenskortingsbon van één van onze hoofdsponsoren Intersport/twinsport”, meldt de vereniging aan De Nieuwkoper.