Lijsttrekker Jop van der Pijl presenteerde gisterenavond de speerpunten van D66 Nieuwkoop voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Met een zaal vol D66-leden trapte de jonge lijsttrekker de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen af.
 
“In Nieuwkoop is D66 de enige progressieve en groene partij. Daarbij hebben wij de verantwoordelijkheid de bestuurlijke uitdagingen niet uit de weg te gaan. In Nieuwkoop moet oog zijn voor de drie crises die landelijk spelen: de kansencrisis, klimaatcrisis en wooncrisis”, vertelt Van der Pijl.
 
Leden van D66 Nieuwkoop zijn nog druk bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Volgens Van der Pijl zijn er nog nooit zo veel leden geweest in Nieuwkoop. “We kunnen rekenen op een grote groep vrijwilligers die actief meedenkt over de campagne en ons verkiezingsprogramma”. Van der Pijl vertelt dat hij sinds zijn kandidatuur als lijsttrekker met alle leden een rondje heeft gelopen om ze beter te leren kennen.
 
De lijsttrekker van D66 Nieuwkoop sloot af met een oneliner: “Het is tijd voor politiek die in Nieuwkoop omkijkt naar mensen en verder kijkt dan morgen”.