De DAN Speelweek in 2017. ©Facebook StichtingDAN

Het zag er even naar uit dat ook in 2021 de DAN Speelweek niet kon doorgaan, maar gelukkig gaat het feestje wel door. Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus is de speelweek in Nieuwveen.

De creatieve ochtenden, de disco en het tentenkamp zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het programma. Ook de DAN mudrun is ieder jaar een groot succes. Vijf dagen lang zijn er elke dag activiteiten voor de kinderen uit Nieuwveen. Hiervoor hoeven zij zich niet in te schrijven, behalve voor de tentenkamp, daarbij is aanmelding wel nodig. Dat kan via deze link.

In de DAN Speelweek helpen zo’n 160 vrijwilligers een handje mee. EHBO-ers, drankjes-inschenkers, begeleiders, presentatoren, vossen, muziekdraaiers, kassa-medewerks, inschrijvers. “De DAN speelweek zou niet mogelijk zijn zonder de ongelofelijke inzet van de vele vrijwilligers die er inmiddels zijn”, maakt voorzitter van Stichting DAN, Freddy Spek, duidelijk. “Maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, dus als je ook wilt helpen; meld je aanOok de vele sponsors zijn onmisbaar. Vrijwilligers, donateurs en sponsors; beDANkt!”

Het programma

Elke dag in de laatste week van de zomervakantie zijn er diverse activiteiten op verschillende locaties in Nieuwveen:

Maandag 23 augustus
Opening
Bingo
Estafetterace

Dinsdag 24 augustus
Sportclinics
Creatieve middag
Vossenjacht

Woensdag 25 augustus
Creatieve ochtend
Legowedstrijd
Zeepkistenrace

Donderdag 26 augustus
(Natuur)speurtocht
Disco
Tentenkamp

Vrijdag 27 augustus
Schuimparty

Passe-partouts

Dinsdagavond 17 augustus kunnen nog passe-partouts gekocht worden voor de DAN speelweek. Deze passe-partouts kunnen ook in de week zelf worden aangeschaft.  Kijk voor alle informatie op:

www.stichtingdan.nl/speelweek-2021