Foto: Medewerkers van Strand Zomer in de nieuwe Youngboyz-outfit. © Youngboyz

Medewerkers van Strand Zomer lopen er vanaf nu strak bij: de Nieuwkoopse strandtent is een samenwerking gestart met kledingmerk Youngboyz. Het kledingmerk voorziet het personeel van een strak vormgegeven t-shirt.

Madelon van ‘t Kruis benaderde Dorus Boddeke en Sebas van der Voorn voor de samenwerking: “Ze vroeg ons of we open stonden voor een samenwerking met haar onderneming in de vorm van bedrijfskleding. Zoals al uit de samenwerking met TAVV is gebleken staan wij hier zeker voor open”, melden de Nieuwkoopse ondernemers aan De Nieuwkoper.

Het is volgens de twee oprichters van Youngboyz leuk om samen te werken met een ondernemer uit dezelfde regio. Ze gingen dan ook vrij snel om de tafel om te komen tot een definitief ontwerp om vervolgens over te gaan tot productie.

ZIE OOK:

Nieuwkopers Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke inspireren jongeren met eigen kledinglijn

Strand Zomer is vanaf 1 juni weer beperkt geopend. Hoewel de planning was om de deuren al op 1 april te openen, heeft dit geen roet in het eten gegooid voor de samenwerking: “We kunnen op deze openingsdag gelukkig toch nog naar buiten brengen waar we hard aan gewerkt hebben. We wensen strand zomer een goede/betere periode tegemoet. Dat zij hard, maar ook comfortabel kunnen werken in hun nieuwe kleding”, reageren Sebas en Dorus enthousiast.

Ook Madelon spreekt namens Strand Zomer vol lof over de samenwerking: “Toen ik Dorus en Sebas benaderde waren ze meteen enthousiast. Dus in februari zijn we rond de tafel gegaan. De samenwerking verloopt goed, we houden onderling contact via whatsapp”