Kinderopvang Liemeer zet speurtochten uit

De buurtsportcoach van Stichting Kinderopvang Liemeer (SKL) heeft in de kerstvakantie een raadselspeurtocht uitgezet voor kinderen in Nieuwveen, Zevenhoven, Langeraar en Ter Aar. Een week later besloot de buurtsportcoach een speurtocht te maken voor de kinderen tot 6 jaar. Het enthousiasme was groot.

De speurtochten waren een goede reden om tijdens de lockdown lekker naar buiten te gaan. Heel wat kinderen gingen op ontdekkingstocht. Ook de speurtocht voor de jongere kinderen kon rekenen op veel enthousiasme.

Bij het kinderdagverblijf, waar noodopvang aangeboden wordt, konden de kinderen met hun ouders een invulblad ophalen. Daarna kon de zoektocht naar verschillende dieren beginnen. Bij elk dier hoorde een opdracht, zoals: Sta op 1 been net als een flamingo.

Aan het eind van de speurtocht mochten de kinderen het volle invulblad inleveren bij het kinderdagverblijf, waar zij een klein prijsje kregen.


Jouw persbericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op dit populaire medium. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?