Roos Rijlaarsdam krijgt de sleutel van Erik Poelwijk. Wethouder Antoinette Ingwersen kijkt toe. ©Facebook Gemeente Nieuwkoop

De ‘Key to Success’ is afgelopen week naar zijn volgende halte doorgereisd. Wethouder Antoinette Ingwersen was aanwezig toen Erik Poelwijk de key overdroeg aan Roos Rijlaarsdam van Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop.

De ‘Key to Success’ reist de hele gemeente door, langs de vele ondernemers die gemeente Nieuwkoop rijk is. Nadat de key bij Erik Poelwijk van Poels Horeca was terechtgekomen, doorgegeven door Ralph Lek van Lek Textiel, is hij komende week te vinden in de Nieuwkoopse Hoeve Rijlaarsdam. De Hoeve is al jaren bekend om haar wisselende kunstcollecties, galerie, beeldentuin en plek voor feesten en partijen.

Bewondering

Erik Poelwijk sprak zijn bewondering uit voor de jonge Roos Rijlaarsdam. “Het ondernemerschap van Roos kenmerkt zich door liefde en zorg voor kunst en catering. Aanpakken, vernieuwen, groots denken en kansen zien, dat is wat je bij Roos ziet en voelt.”

Roos schreef na het bezoek op Facebook: “Onwijs bedankt voor de lieve en leuke woorden. Het was enorm leuk jullie te mogen ontvangen op de Hoeve.”

Wethouder Ingwersen geniet van de reis van die de Key to Success maakt: “Zo leuk dat ondernemers aan elkaar vertellen waarom ze de sleutel overdragen, wat hun kracht en hun verhaal is. Ben nu al benieuwd aan wie Roos de sleutel doorgeeft.”