De kersthoek in de grote schuur aan de Jonge Zevenhovenseweg. ©Anke Steffers

In Zevenhoven is het elke zaterdag rommelmarkt. De ruimte is vanwege het seizoen aangevuld met een kerstmarkt.

Op de Jonge Zevenhovenseweg achter nummer 12, via de inrit bij het bordje ‘Dorpsmarkt’ vind je de ruimte waar elke zaterdag rommelmarkt is. “We hebben van alles en nog wat gesorteerd en overzichtelijk opgesteld”, vertelt Evert van ‘t Wout, organisator van de rommelmarkt. “Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er. Aardewerk, glazen, uurwerken, sieraden, cd’s, dvd’s, gereedschappen, stoelen, tafels, bloempotten, te veel om op te noemen. En op dit ogenblik hebben we een grandioze kerstmarkt.”

In de kersthoek zijn allerlei kerstversieringen te vinden. Kerstballen, decoratie, kerstmutsen, kerstlichtjes en kaarsenhouders. Alles om het huis in kerstsfeer te brengen. 

LEES OOK:
Zevenhovense rommelmarkt is weer open

De rommelmarkt is elke zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. De kerstmarkt is tot en met december een extra aanvulling. De opbrengst van de verkoop is voor de PKN kerk, de Dorpskerk, in Zevenhoven. Voor informatie kun je bellen met Evert van ‘t Wout, 06-34615100.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).