Jworxout open dag en start nieuw lesrooster

De eigenaresse van Jworxout, Judith van Dam, in training. ©Aangeleverd

Door het initiatief ‘Nieuwkoop on the Move’ van de gemeente Nieuwkoop kan Jworxout een flink ‘on the move’-programma aanbieden. 

Sportschool Jworxout slaat hiervoor de handen ineen met lokale ondernemers en verenigingen.

Open dag

Zondag 5 september is er een open dag bij Jworxout wat de sportschool aan het Altiorplein in Langeraar, samen met andere verenigingen en ondernemers organiseert. Het programma op deze dag ziet er als volgt uit:

11:00 Hitt Power Worxout
11:45 Bokszak Worxout
12:30 Optreden & dansworkshop door Creativeo Dance Creations (7-12 jaar)
13:15 Kidsgym Langeraar parcours (2-6 jaar)
13:15 Body Shape Dance Worxout
14:00 Demo Altior Walking Football
14:00 Bokszak Worxout
14:45 Pilates met de kracht van ademhaling
15:15 Bokszak Worxout
16:00 Feestkapel Henny Hausmann Band
16:30 Grande finale Bootcamp Worxout
Van 11:00 tot 17:00 uur verzorgt Altior penaltyschieten voor prijzen

Bij iedere vijfde nieuwe lid verloot Jworxout een duotraining naar keuze. Wil jij techniek, boksen, obstakel, pilates, hitt, bootcamp, vitaliteit coaching of een trainingsschema voor thuis? Het kan allemaal. Deze actie loopt van 5 tot en met 11 september.

Ook zijn er op de open dag verschillende kraampjes te vinden van lokale ondernemers met allerlei acties. Bij de kraam van Artmind kun je aan de slag met klei en een designpot van keramiek maken. 

Nieuw rooster

Vanaf 6 september biedt Jworxout een gevarieerd lesrooster aan met achttien groepslessen in de week. Vanaf november is er in de ochtend Open gym. Je kunt dan zelfstandig trainen met de workout van de week of de maandchallenge aangaan voor prijzen van lokale ondernemers. Bij Jworxout kun je onbeperkt sporten, zonder inschrijfgeld en per maand opzegbaar. Of schaf een 10-rittenkaart aan.

Kijk voor de verschillende worxouts en lessen die Jworxout verzorgt op de website van de sportlocatie, klik hiervoor op deze link. Eerst een proefles volgen, klik op deze link om je in te schrijven.

CVM Challenge

Iedere maand staat er een challenge centraal. De CVM challenge van de maand september start op 6 september. Durf jij de uitdaging aan? De trainers verzinnen een challenge en jullie gaan de strijd met elkaar aan. Elke maand zijn er twee prijzen te winnen, één voor de dames en éé voor de heren.

www.jworxout.com


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?