Jumbo Nieuwkoop en De Groenteman van het Kennedyplein slaan handen in één

jumbo nieuwkoop groente samenwerking

Foto: Ter illustratie, © Pixabay

Jumbo Nieuwkoop Nieuwkoop en de Groenteman van het Kennedyplein gaan nauwer samenwerken. Diverse ambachtelijk vers bereide producten van de groentewinkel op het Kennedyplein zullen nu ook 7 dagen per week in de schappen van de Jumbo te vinden zijn. Om de nieuwe samenwerking te vieren zijn de rauwkostsalades tijdelijk 1+1 gratis.

Eerder dit jaar startte Jumbo Nieuwkoop zo’n zelfde samenwerking met nabijgelegen keurslager Van Wijk. Dit bleek een groot succes: “Eerder dit jaar hebben we de samenwerking opgestart met Keurslager Van Wijk en deze samenwerking is voor beide partijen zeer positief uitgepakt“, meldt Bas Bobeldijk, eigenaar Jumbo Nieuwkoop, in de aankondiging op social media.

Lees ook: Opening Vomar Ter Aar op zaterdag 2 november: alles wat je moet weten

Niels Bregman van de Groenteman van het Kennedyplein wilt met deze samenwerking een breder publiek bereiken: “We willen nog meer mensen kennis laten maken met onze heerlijke, vers bereide producten en door de samenwerking met Jumbo Nieuwkoop kunnen we 7 dagen per week de klanten verrassen met onze heerlijke rauwkosten, maaltijdsalades, soepen en pokebowls“, aldus Bregman.

Om de nieuwe samenwerking te vieren genieten klanten van Jumbo Nieuwkoop gelijk van een speciale actie: rauwkostsalades zijn van 30 oktober tot en met 5 november 1+1 gratis.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?