John Kroes vertelt over geschiedenis Kroes & Partners bij museum Kom d’r in

John Kroes bij Kom d'r in

Foto: John Kroes. © Ruud Snoeker

Op donderdag 3 oktober zal John Kroes van Kroes en Partners bij museum Kom d’r in vertellen over de geschiedenis van het bedrijf. De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop. Voor degenen die moeilijk de deur uitkomen, wordt vervoer geregeld. Toegang is gratis.

Vorige maand vertelde burgemeester van Nieuwkoop Frans Buijserd met vol enthousiasme over het ontstaan van de gemeente Nieuwkoop bij Museum Kom d’r in aan het Zuideinde. Komende maand is het de beurt aan John Kroes, die aan het roer staat van kantoor Kroes en Partners. Er wordt verteld over de geschiedenis van het kantoor wat begon in 1690.

Lees ook: Burgemeester van Nieuwkoop geeft presentatie bij museum Kom d’r In

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 oktober vanaf 14.00 uur bij Museum Kom d’r in aan het Zuideinde 107 in Nieuwkoop. Alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop zijn welkom. Voor degene die slecht de deur uitkomt, kan vervoer worden geregeld. Hiervoor kan gemaild worden naar vervoer@museumkomdrin.nl of er kan telefonisch contact opgenomen worden met Frits Horstmeier via 06-20469461. De toegang is gratis.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?