Jeugdleden van Volleybalvereniging Waterlanders langs de deuren met banket

waterlanders amandelletter bakker de kruijf

Foto: Banketlekkernij van Bakker de Kruijf, ter illustratie. © Nieuwkoper, Archief

Deze week gaan jeugdleden van Volleybalvereniging Waterlanders langs de deuren om ambachtelijk banket te verkopen. Deze actieweek organiseert de Nieuwkoopse volleybalvereniging in samenwerking met Bakker de Kruijf. De opbrengst van de ambachtelijke lekkernijen gaat naar de volleybalvereniging.

De jeugdleden verkopen amandelstaven en speculaascake. Beide lekkernijen kosten € 6,- per stuk, wat direct afgerekend kan worden. Naast deze opbrengsten is er nog sprake van een extra sponsoropbrengst: bij het banket zit een kaartje waarmee kopers 40% korting krijgen op een herhaalaankoop van de amandelstaaf of speculaascake bij Bakker de Kruijf. “Des te meer kaartjes er binnen komen bij de bakkerij, des te hoger het extra sponsorbedrag wordt dat de bakker aan de volleybalvereniging schenkt”, aldus Waterlanders op haar website.

Lees ook: VVD Nieuwkoop baalt: geen fietspad langs de Zevenhovenseweg

Er wordt twee dagen langs de deuren gelopen: dinsdag 19 en donderdag 21 november.. De jeugdleden gaan langs de deuren in de straten in de Buytewech, de Maarten Freeke Wije, de Schepegaten, de straten tussen de Fleurstraat en de Hoek aan de beurt. Zij zullen dit twee dagen doen: de eerste dag was afgelopen dinsdag 19 november. Ook kunnen inwoners vanaf begin november online een bestelling doorgeven via evenementencommissie@waterlanders.nl of via een intekenlijst in Grand Café de Steupel.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?