Gemeente Nieuwkoop en de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON) verzorgen woensdag 10 februari  een webinar voor ondernemers. Tijdens dit webinar deelt Jantiene Berg haar ervaringen met het omvallen van haar bedrijf en hoe zij dit heeft omgezet naar leerervaringen voor nu en de toekomst.

QR-code voor aanmelding webinar

Dat er tijdens de coronacrisis zorgen zijn bij ondernemers is bekend. Ermee omgaan en ontdekken welke stappen gezet moeten worden, is echter niet makkelijk. Wanneer is het tijd om te accepteren dat het echt niet meer lukt? Juist in deze periode van onzekerheid is het waardevol om meer informatie te krijgen. Ervaringsdeskundige Jantiene Berg – te zien geweest bij Jinek – vertelt daar graag meer over.

Er is gekozen voor een webinar, deelnemers blijven zo anoniem. Wie daarna belangstelling heeft voor individuele begeleiding door Berg, voor een bepekte groep is een aantal trajecten beschikbaar. Deelname aan de webinar, via Teams, is gratis en begint 10 februari om 19:00 uur. Aanmelden kan via de QR-code hiernaast.

Nieuwe realiteit

Jantiene Berg: “Ik vertel over mijn eigen ervaring en probeer je voor grote schulden te behoeden. Ik merk dat veel ondernemers vasthouden aan het idee dat het weer zal worden zoals het voor corona was. Dat is een illusie. Je moet uitgaan van de nieuwe realiteit. Stop je energie niet in zaken die je toch niet kan veranderen en durf om hulp te vragen. Het is belangrijk om goede mensen om je heen te hebben met wie je kunt praten. Ga in gesprek. Ook met je schuldeisers en de gemeente.”

www.nieuwkoop.nl

Bekijk het fragment van Jantiene Berg in Jinek via deze link