Ipse de Bruggen weer stapje dichterbij ‘Magic Carpet’ dankzij Jumbo Nieuwkoop

ipse de bruggen magic carpet flessenbonnenactie jumbo

Foto: De cheque van Jumbo Nieuwkoop wordt overhandigd. © Jumbo Nieuwkoop, Facebook

Dankzij een flessenbonnenactie bij Jumbo Nieuwkoop komt Ipse de Bruggen een stapje dichterbij een zogeheten Magic Carpet, een verrijdbaar apparaat met een bijzondere manier van verlichting. In totaal is er € 382,60 gedoneerd tijdens de flessenbonnenactie. 

Met dit mooie bedrag zijn zij weer een stapje verder met het sparen voor een Magic Carpet! Fijn dat we met zijn allen een steentje konden bijdragen!” reageert Jumbo Nieuwkoop op social media. Ipse de Bruggen zamelt geld in voor een Magic Carpet, een verrijdbaar apparaat waarmee diverse ondergronden op een interactieve manier verlicht kunnen worden.

Lees ook: Jumbo Nieuwkoop zoekt versterking voor kassateam voor vrijdag en zaterdag

Het bijzondere is dat de beelden op elke willekeurige ondergrond getoond kunnen worden. Bijvoorbeeld op tafel, rolstoelblad, bed en vloer“, liet Ipse de Bruggen eerder Facebook weten. In totaal is er zo’n € 10.000 nodig. In een video die Ipsen de Bruggen Nieuwveen eerder deelde op social media is de werking van de Magic Carpet goed te zien met vissen die reageren op handgebaren op het visuele water. Bekijk de video hieronder.

Magic Carpet voor Ceder 1

Een berichtje vanuit Ceder 1 te Nieuwveen;Hoi allemaal,Voor de bewoners van Ceder 1 in Nieuwveen willen wij graag een Magic Carpet (tovertafel) aanschaffen. Dit apparaat kost 10.000 euro. Een bedrag dat wij graag zouden financieren, maar waar we helaas de middelen niet voor hebben. Wat is een Magic Carpet? 🤷‍♀️🤷‍♂️Een Magic Carpet is een verrijdbaar apparaat dat mooie bewegende beelden van bijvoorbeeld visjes, bloemen, bladeren of vlinders projecteert. Het bijzondere is dat de beelden op elke willekeurige ondergrond getoond kunnen worden. Bijvoorbeeld op tafel, rolstoelblad, bed en vloer e.d. Wanneer bewoners er met handen of voeten overheen bewegen, zwemmen visjes of vliegen vlinders weg en komen weer dichterbij.🐠Wilt u ons helpen om de Magic Carpet te realiseren voor ons? Elke bijdrage is meer dan welkom!U kunt een vrijblijvende bijdrage doen op het volgende rekeningnummer:NL80 RABO 01 5577 3534 t.n.v. Stichting Vrienden van Ipse de BruggenOVV Magic Carpet Ceder 1.Alvast heel erg bedankt namens de bewoners van Ceder 1🙋‍♂️🙋‍♀️

Posted by Ipse de Bruggen – locatie Nieuwveen e.o. on Tuesday, February 5, 2019


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?