Inspirerende netwerkwandeling WerkVinden

WerkVinden start dinsdag 11 mei weer met haar netwerkwandelingen. Een gezellige wandeling voor mensen die werk zoeken en het fijn vinden om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en stimuleren.

“Je wandelt twee aan twee”, vertelt WerkVinden. “De wandeling duurt ruim een uur en onze wandelcoach Johanna Steen neemt het voortouw. Zij is een ervaren loopbaancoach die graag met mensen in de natuur is.” Na afloop wordt nog wat gedronken bij De Schaapskooi. “Dit is op eigen kosten.” De groep verzamelt om 10:00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot, tegenover het restaurant Bij Hen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Stichting WerkVinden

Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie uit Alphen aan den Rijn die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat uit lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis.

www.werkvindenalphen.nl


Jouw persbericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op dit populaire medium. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?