In optocht naar nieuwe school: Opening IKC 7Hoven

Wethouder Gerben van Duin overhandigt de sleutel van het nieuwe IKC aan Hanneke Heijboer, Meryll Otto en Marion Groot. ©Gemeente Nieuwkoop

Vanaf vandaag krijgen de kinderen uit Zevenhoven en Noordeinde les in het nieuwe Integraal KindCentrum in Zevenhoven. Wethouder Gerben van Duin opende vanmorgen ‘IKC 7Hoven’.

Vroeg in de ochtend verlieten de kinderen in optocht het tijdelijke schoolgebouw aan het Noordeinde. Zij liepen, zwaaiend met vlaggetjes, achter een versierde tractor aan. Ook de buurtbewoners hadden feestelijk de vlag uitgehangen. Na de wandeling kwamen alle leerkrachten en leerlingen aan bij het nieuwe IKC 7Hoven in Zevenhoven. 

Bij het nieuwe IKC 7Hoven werden ze opgewacht door wethouder Gerben van Duin en de directeuren van de school en kinderopvang. Om het gebouw feestelijk te openen, had de wethouder een sleutel bij zich. Deze sleutel werd in ontvangst genomen door Marion Groot (directeur IKC 7Hoven), Meryl Otto (Stichting Kinderopvang Liemeer) en Hanneke Heijboer (kinderopvang De Ark). Met z’n drieën staan ze te popelen om gezamenlijk hun visie uit te dragen en met elkaar aan een toekomst te werken in het mooie nieuwe IKC gebouw. 

ZIE OOK: 
Video: Onthulling nieuwe logo IKC Zevenhoven en kijkje achter de schermen


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?