Bij Sportcentrum Nieuwkoop wordt op 18 mei 2019 een gezellige avond voor vrouwen georganiseerd: een High Wine Ladies Night. Er zijn diverse shops aanwezig met een ruim assortiment voor vrouwen. Daarnaast zijn er ook verschillende workshops bij te wonen en kunnen bezoekers onder andere hun nagels en wenkbrauwen laten behandelen.

Op zaterdag 18 mei 2019 gaan de deuren bij Sportcentrum Nieuwkoop open voor een gezellige avond voor vrouwen (18+). Tijdens deze ‘High Wine Ladies Night’ zijn er diverse shops aanwezig met onder andere sieraden, parfum, portemonnees en make-up en worden er verschillende workshops georganiseerd.

Lees ook: Zondag 5 mei: Bevrijdingspop Nieuwkoop op het Reghthuysplein

Ook kunnen aanwezigen hun nagels laten verzorgen en wenkbrauwen en wimpers laten behandelen. Daarnaast is er een modeshow, die verzorgt wordt door Flinth Mode in samenwerking met Plein 9 en vindt er een speciale ‘Ladies Loterij’ plaats met kans op mooie prijzen.

De avond start om 19.30 uur met een welkomstdrankje. Toegangskaarten voor de High Wine Ladies Night kosten € 17,50. Dit is inclusief drie drankjes naar keuze. Daarbij zorgt Sportcentrum Nieuwkoop de hele avond voor heerlijke hapjes. Tickets zijn verkrijgbaar Sport Centrum Nieuwkoop of via de speciale webshop.