Help mee met jeugdactiviteiten in zomervakantie

Tijdens de zomervakantie verzorgt ‘Jong in Nieuwkoop’ (het jongerenwerk in gemeente Nieuwkoop) allerlei activiteiten voor de jeugd. Hierbij hebben zij de hulp nodig van verenigingen, vrijwilligers en de jongeren zelf.

Jong in Nieuwkoop maakt een basisprogramma met wekelijkse activiteiten in de verschillende dorpen en dat vullen ze graag aan met activiteiten van andere organisaties of verenigingen. De jeugd mag meedenken over de invulling van de activiteiten die Jong in Nieuwkoop organiseert. En om alles goed te kunnen organiseren, zijn vanzelfsprekend ook vrijwilligers nodig. 

De Jong in Nieuwkoop-activiteiten worden de gehele zomervakantie georganiseerd, van 17 juli tot en met 29 augustus. De activiteiten lopen uiteen van educatie naar sport en bewegen, van kunst en cultuur naar recreatie en van ontmoeting naar ontspanning.

Zet je in

Wil jij meedenken over de invulling van de activiteiten, helpen als vrijwilliger of zelf iets organiseren (als vereniging)? Neem dan contact op met Jong in Nieuwkoop via jong@nieuwkoop.nl of 06-47080932.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?