Hans Pluckel komt vertellen over het waterbeheer bij museum Kom d’r In

hans pluckel bij kom dr in

Foto: Hans Plucker, oud-Heemraad van Rijnland. © Ruud Snoeker

Op donderdag 7 november zal oud-Heemraad van Rijnland Hans Plucker bij museum Kom d’r In vertellen over het waterbeheer. Pluckel vertelt over het waterbeheer in het verleden, heden en toekomst in de gemeente. Vanaf 14.00 uur zijn de deuren van het museum aan het Zuideinde geopend.

Elke maand is er een verteller bij museum Kom d’r In. Zo heeft burgemeester Frans Buijserd al een keer een presentatie gehouden over het ontstaan van de gemeente en vertelde notaris John Kroes meer over de geschiedenis van Kroes en Partners. In november is het de beurt aan Hans Plucker, oud-Heemraad van Rijnland. Tijdens de bijeenkomsten kan men niet alleen genieten van bijzondere verhalen: ook is er koffie, thee of frisdrank met een ’toepasselijke versnapering’.

Lees ook: Toneelvereniging De Plankenridders treedt op met blijspel ‘Alle ballen op Bertha’

De bijeenkomsten bij museum Kom d’r In zijn bedoeld voor alle inwoners van de dertien kernen van de gemeente Nieuwkoop: iedereen is welkom. Degenen die moeilijk de deur uit kunnen komen hoeven de bijeenkomsten niet te missen: de organisatie zorgt voor speciaal vervoer. Hiervoor kan gebeld worden met Frits Horstmeier via 06-20469461. Bezoekers betalen geen entree voor de bijeenkomsten.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?