Gerda van Diemen ontvangt een gouden speld voor 25 jaar vrijwilligerswerk bij Zonnebloem Zevenhoven. ©Aangeleverd

Voor de eerste activiteit in 2022 van de Zonnebloem afdeling Zevenhoven waren veel gasten naar de SVZ voetbalkantine gekomen waar zij feestelijk werden verwelkomd met koffie/thee en een gebakje.

De middag werd opgeluisterd door een optreden van The Forces Sweethearts die de gasten met een mix van sfeervolle liedjes uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50, in de stijl van de Andrew Sisters, vermaakte.

In de pauze werd Gerda van Diemen in het zonnetje gezet door voorzitter Peter Stokman. Gerda is al ruim 25 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem, is jarenlang bestuurslid geweest en heeft met grote inzet de leiding over het bezoekwerk voor haar rekening genomen. Haar inbreng bij activiteiten is er een van oppakken en uitvoeren en uit alles blijkt dat zij een vrijwilligster is waar je op kunt bouwen. Als dank overhandigde de voorzitter haar de gouden speld, een oorkonde en een boeket bloemen en hoopte hij dat ze nog vele jaren actief blijft voor de Zonnebloem.

Een woord van dank was er ook voor Nellie Lek voor haar inzet als secretaresse. Zij verlaat de Zonnebloem. Haar taak wordt overgenomen door Veronica van Tol.

Vrijwilliger worden

De afdeling Zevenhoven is nog op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die zin hebben om als vrijwilligster en/of bestuurslid mee te draaien in de jaarlijkse activiteiten voor de Zonnebloemgasten. Voor info: Peter Stokman op telefoonnummer 06-51197806.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).